Wie is wie?

Startgroep o.l.v. leidster(s) KOV

Achter elk kind dat in zichzelf gelooft staat een juf die eerst geloofde.

Juf Els - startgroep, groep 1 en 2

Het gaat er niet om of je binnen of buiten de lijntjes kleurt, het gaat er om dat je je eigen tekening maakt.

Juf Tiffany - groep 1 en 2, groep 3 en 4

Mijn passie is om ieder kind het plezier in leren aan te reiken.

Juf Jeltje - groep 3 en 4

Als leerkracht van de Kustschool vind ik het belangrijk om kinderen vanuit een veilige en uitdagende leeromgeving de mogelijkheid te bieden zich vrij te voelen op een manier te leren die het beste bij hen past. Kinderen hebben daar recht op. Als begeleider ga ik mee in de eigen leerreis van het kind. In de groep zijn we samen verantwoordelijk voor het spelen, leren, samenwerken en plezier maken!

.

Juf Anita - groep 5 en 6

Motiveren en inspireren in een veilige omgeving.

Juf Ina - groep 5 en 6, groep 7 en 8

Ieder kind het beste naar boven proberen te brengen, van elkaar leren, samenwerken, genieten.
Maar vooral ieder kind een veilige plek bieden waarin het kan ontwikkelen op zijn/ haar eigen manier!

.

Juf Nienke - groep 7 en 8 (tevens locatieleider)

Het mooiste wat je kinderen kunt geven zijn kansen om zich verder te ontwikkelen.

Juf Demi - onderwijsassistent voor alle groepen

Inspireren, spoorzoeken en creëren is leren!!
Goed onderwijs is voor mij: “Samen met de ouders de voorwaarden creëren om een kind zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen.”

Françoise de Krijger - intern begeleidster

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt...!

Barbara Beulens - directeur